Web Solutions


Oferta jonë në fushën e web-it, mbulon të gjithe spektrin e shërbimeve, që nga krijimi i websiteve të thjeshtë deri te website-t e-commerce; nga ofrimi i domain-eve dhe hostimit, deri te transmetimi online për audienca të pakufizuara. Eksperienca 15 vjeçare dhe angazhimi në disa prej projekteve me të susksesshme në Shqipëri dhe jashtë saj, janë garancia jonë.Web Development & CMS (Content Management System)Website-t tona, nga ato më të thjeshtat, deri tek websitet e-commerce, bazohen ne CMS-në tonë me anë të së cilës klienti mund të kontrollojë të gjithë përmbajtjen e website-t, pa pasur nevoje për njohuri teknike. Ne nuk përdorim CMS të gatëshme dhe as design te bazuar ne templete te gatshem. Gjithçka ndërtohet duke u bazuar tek kërkesat specifike të çdo klienti. Pas dorëzimit të çdo pune, klienti trajnohet dhe pajiset me manualin e përdorimit të CMS-së.

 

Teknologjitë e përdorura

 

  • PHP
  • MySQL
  • ASP.NET
  • MSSQL
  • Javascript
  • JQuery
  • AJAX
  • Angular.js
  • Bootstrap
  •  

Hosting & Domain

Ne ofrojmë hostime të përmasave dhe karakteristikave të ndryshme, në bazë të nevojave të klienteve, përfshi edhe VPS dhe servera te dedikuar. Na kontaktoni duke dërguar një përshkrim te aktivitetit tuaj online dhe ne do të sugjerojme zgjidhjen e përshtatshme për ju.

 

Web Streaming

Ne mundësojme transmetime audio dhe video në internet, live dhe on-demand. Nje zgjidhje cilësore për çdo kanal radiofonik ose televiziv por edhe për këdo që ka nëvojë për të bërë punën e tij të aksesueshme worldwide.

 

Search Engine Optimization

Çdo website i ndërtuar prej nesh, ka të përfshira teknikat më të mira te optimizimit për motorrët e kërkimit, që garanton renditjen më të lartë të mundshme në Google, Yahoo, Bing, etj.