Posta Shqiptare fillon lajmërimet e qytetarëve me SMS

1 Shtator 2015

Mbyllet me sukses kontrata për plaftormen elektronike për dërgimin e SMS-ve

Pas përfundimit me sukses të kontratës së dev për platformen elektronike për dërgimin e SMS-ve, prej disa ditës Posta Shqiptare ka filluar lajmërimin me SMS të qytetarëve, që të paraqiten për të tërhequr pakot e tyre.

Kontrata e nisur pranveren e këtij viti, përmbushi të gjitha pritshmërite dhe venia ne përdorim e platformës, është pritur me shumë kënaqesi nga klientet e Postës Shqiptare.